39 35 37 38 36 34

Despre noi

Servicii

Technologie

Referenţe

Contact


Technologie

Principalele caracteristici al acestei maşini de decupare şi ajustare noi: precizia şi capacitatea de performanţă incomparabilă, permiţând astfel un mod compact de construire. Folosinţa lui conferă avantaje în tâmplărie şi în construcţia lemnului, asamblarea şi decuparea este realizată într-un mod economic şi rezonabil, nu deteriorează lemnul, economiseşte timp, deorece parcursul in gol şi mersul înapoi nu sunt necesare. Cu uzul acestui aparat timpul de procesare devine mai rapid, pentru că materialul rămâne fixat pe toată durata procesului de lucru. Pe de altă parte uzul sistemului benzii fără fine are avantaje şi în producţie. Ca şi design, maşina ne conferă un design compact, aprovizionat cu sistem de transport şi technică de bandă modern.

Structura pereţilor

Structura pereţilor este constituită din grinzi (tip buşteni) de 90x143 mm, 110x170 mm şi 140x143 mm, pe care se aşează un strat termoizolant de o grosime de 10 cm - vată minerală - apoi un strat anticondens şi un înveliş interior fixat pe distanţierele de lemn, care poate fi lambriu - de o grosime de 22 mm - tip duşumea, de o lăţime de 15 cm - sau orice tip de înveliş interior montabil - ghips-carton, placă betonip şi piatră brută lipită, etc., care fac posibilă formarea unor spaţii interioare variate.


Astfel în caz de o grosime a pereţilor de ~20,2 cm, factorul de pierdere termică calculat este de k= 0,24 W/m², care este mai mult decât excelent.
110 x 170 mm
90 x 143 mm
140 x 143 mm (rönkhatású)