39 34 35 36 38 37

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Cégünk 1996-ban alakult és teljes egészében magán törzstőkével rendelkezik. Fő tevékenységünk a fenyő borona- gerenda ház, amely rövid idő alatt nagy teret hódított a belföldi és külföldi piacon egyaránt, köszönhetően a minőségi munkának és a határidő pontos betartásának. A fűrészáru forgalmazása másodlagos tevékenységnek számít, valamint az áru szállítása is, mivel saját szállítóeszközzel rendelkezik a cég. A családi házak egyéni tervek alapján, a megrendelő igénye szerint készülnek, kettős hornyolt - csapolt gerendából. A telephelyen szerkezetkész állapotban, a tulajdonos átvétele után szállítjuk helyszínre, és a szakemberek végzik az összeszerelési munkálatokat.

Cégünk számára elengedhetetlen szempont a minőségi, pontos munka, így a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mostanra már korszerű, faépítészetre specializált, német eredetű gyártást vezérlő tervezőprogrammal dolgozunk (SEMA).

A házak gyártását az ugyancsak német eredetű SCHIMDLER, CNC vezérlésű ácsgéppel végezzük.

Az ácsgép széleskörű profiljának köszönhetően bármilyen bonyolult tetőszerkezet gyártását is vállaljuk.

Végül, de nem utolsó sorban cégünk rendelkezik ÉME, azaz Építőipari Műszaki Engedély-el, valamint a minőségbiztosítási rendszer követelményének megfelelő működését szabályzó ISO 9001 –es tanúsítvánnyal.replica watches