35 39 34 38 36 37

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Szolgáltatások

A falszerkezet tömör gerendákból épül fel, melyre 10 cm (vagy megrendelő igénye szerinti) vastagságú hoszigetelő réteg kőzetgyapot- kerül, majd a párazáró réteg és a párnafákra rögzített belső burkolat, mely lehet lambéria – 22 mm-es hajópadló vastagságú 15 cm szélességben, vagy bármilyen más belső szerelhető - burkolat – gipszkarton, betonip lap és ragasztott terméskő stb., melyek változatos belső terek kialakítását teszik lehetővé. Egyedi igény szerint váz szerkezetű házat is tudunk készíteni, kívűl 28mm vastag kűlsőborítással amely közé 10cm-es szigetelés kerül amelyre belül rájön a párazáró fólia és 22mm-es hajópadló vastagságú 15cm széles lambéria.

A kiválasztott nyílászárokat egy ú.n. vaktokba építjük be, stabil csavarkötéssel, mely függetlenné teszi a nyílászárokat az épület természetes mozgásaitól és az ebből adódó deformációs hatásoktól. Mind a külső, mind a belső fafelületen, a vaktokhoz kapcsolódóan védőborítás egészíti. Az általunk kedvelt- de egyben nem műszárított, hossztoldás-mentes borovi vagy vörösfenyőből készült négyrétegű ragasztott profilú, gyárilag osztós, 4-16-4 mm-es rétegosztású k=1,1W/m2 biztonsági önkenő-vasalatos, alumínium zsalugáter.

Az évről évre új modellekkel bővülő kerti bútor termékkörünkkel igyekszünk elnyerni partnereink és vásárlóink tetszését. A harmonikus formák, a kidolgozottság, a teherbírás mind azon célt szolgálják, hogy több éves időtartamra kellemes ülőalkalmatosságot biztosítsanak a használó számára. A garnitúrák lucfenyőből készülnek. Fenyő bútoraink kiváló felületi megmunkálással bírnak. Használatbavétel előtt a termékek alapozást igényelnek, amit a cég telephelyén el is végzünk! fake Patek Philippe

Gerenda házak

A családi házak egyéni tervek alapján, a megrendelő igénye szerint készülnek, 90x143 mm, 110x170 mm,  keresztmetszetű, kettős hornyolt-csapolt gerendából. 140x143 mm, keresztmetszetű, kettős hornyolt-csapolt íves rönkhatású gerendaházak gyártását is vállaljuk.
A telephelyen szerkezetkész állapotban, a tulajdonos átvétele után szállítjuk a helyszínre, és szakembereink végzik az összeszerelési munkálatokat.

110 x 170 mm
90 x 143 mm
140 x 143 mm (rönkhatású)