35 38 36 34 37 39

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Szolgáltatások

A falszerkezet tömör gerendákból épül fel, melyre 10 cm (vagy megrendelő igénye szerinti) vastagságú hoszigetelő réteg kőzetgyapot- kerül, majd a párazáró réteg és a párnafákra rögzített belső burkolat, mely lehet lambéria – 22 mm-es hajópadló vastagságú 15 cm szélességben, vagy bármilyen más belső szerelhető - burkolat – gipszkarton, betonip lap és ragasztott terméskő stb., melyek változatos belső terek kialakítását teszik lehetővé. Egyedi igény szerint váz szerkezetű házat is tudunk készíteni, kívűl 28mm vastag kűlsőborítással amely közé 10cm-es szigetelés kerül amelyre belül rájön a párazáró fólia és 22mm-es hajópadló vastagságú 15cm széles lambéria.

A kiválasztott nyílászárokat egy ú.n. vaktokba építjük be, stabil csavarkötéssel, mely függetlenné teszi a nyílászárokat az épület természetes mozgásaitól és az ebből adódó deformációs hatásoktól. Mind a külső, mind a belső fafelületen, a vaktokhoz kapcsolódóan védőborítás egészíti. Az általunk kedvelt- de egyben nem műszárított, hossztoldás-mentes borovi vagy vörösfenyőből készült négyrétegű ragasztott profilú, gyárilag osztós, 4-16-4 mm-es rétegosztású k=1,1W/m2 biztonsági önkenő-vasalatos, alumínium zsalugáter.

Az évről évre új modellekkel bővülő kerti bútor termékkörünkkel igyekszünk elnyerni partnereink és vásárlóink tetszését. A harmonikus formák, a kidolgozottság, a teherbírás mind azon célt szolgálják, hogy több éves időtartamra kellemes ülőalkalmatosságot biztosítsanak a használó számára. A garnitúrák lucfenyőből készülnek. Fenyő bútoraink kiváló felületi megmunkálással bírnak. Használatbavétel előtt a termékek alapozást igényelnek, amit a cég telephelyén el is végzünk! fake Patek Philippe

Fűrészárú

Fûrészárú forgalmazása másodlagos tevékenységünknek számít, igény és megrendelés alapján készítünk fűrészárút partnereink és vásárlóink számára.
Saját tehergépjárművel igény szerint helyszínre szállítást is vállalunk.