34 38 36 35 37 39

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Technológia

Az új, összeillesztő és szabógép legfőbb jellemzői: az összehasonlíthatatlan pontosság és teljesítményképesség, ezáltal egy kompakt építési módot tesz lehetővé. Használata előnyt jelent minden ács és faépítőüzemben, az összeillesztést és leszabást gazdaságosan és ésszerűen végzi, azaz nem roncsolja a faanyagot, valamint időt takaríthatunk vele, mert nem szükséges az üresjárat és a visszafutás. Használata során gyorsul a feldolgozási idő, az építőanyag a munkafolyamat során végig leszorított marad. Továbbá termelés szempontjából is előnyös a végtelenített szalagrendszer használata. Kivitelezését tekintve, egy kompakt gépezettel állunk szemben amely egy igazi jövőbemutató szállítórendszerű szalagtechnikával lett felszerelve. Fake Omega

NyílászárókA kiválasztott nyílászárókat egy u.n. vaktokba építjük be, stabil csavarkötéssel, mely függetlenné teszi a nyílászárókat az épület természetes mozgásaitól és az ebből adódó deformációs hatásoktól. Mind a külső-, mind a belső falfelületen, a vaktokhoz kapcsolódóan védőborítás egészíti ki a beszerelési rendszert.
A gerenda házakhoz gyártott nyílászárok hosztódás mentes 4 rétegből ragasztott minőségű fenyőből készülnek, amelyeket a megrendelő állttal kiválasztott színre, vízbázisú faápolóval kezelünk. Ezekbe a nyílászárokba 4-16-4 mm – es hőszigetelt üveg kerül beszerelésre, továbbá az ablakkeretre zsalugáter vagy tömör kazettás táblák kerülnek.

Bejárati ajtók:

Ablakok: