34 35 38 36 37 39

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Technológia

Az új, összeillesztő és szabógép legfőbb jellemzői: az összehasonlíthatatlan pontosság és teljesítményképesség, ezáltal egy kompakt építési módot tesz lehetővé. Használata előnyt jelent minden ács és faépítőüzemben, az összeillesztést és leszabást gazdaságosan és ésszerűen végzi, azaz nem roncsolja a faanyagot, valamint időt takaríthatunk vele, mert nem szükséges az üresjárat és a visszafutás. Használata során gyorsul a feldolgozási idő, az építőanyag a munkafolyamat során végig leszorított marad. Továbbá termelés szempontjából is előnyös a végtelenített szalagrendszer használata. Kivitelezését tekintve, egy kompakt gépezettel állunk szemben amely egy igazi jövőbemutató szállítórendszerű szalagtechnikával lett felszerelve. Fake Omega

Felületkezelés

A felületkezelést a megrendelőnél a szerelőcsoport végzi.

Az elkészült szerkezetkész épület (gerendafalak, tetőszekezet,) nem látszó  részeit impregnáló alapozó komplex védőszerrel javasoljuk kezelni, mely impregnáló hatása mellett fokozott gomba-, rovar-, rágcsáló- és időjárás elleni védettséget biztosít.

A külső környezettel érintkező fa felületekre olyan kültéri lazúrt javasolunk és használunk, mely impregnáló hatású, kellő UV védelmet,- komplex időjárás-, gomba-, rovar- és rágcsáló védelmet biztosít, valamint nedvesség szabályzó hatással is bír.
A belsőtérben használt felületvédő anyagok lehetnek lakkok vagy lazúrok. Mi a vízbázisú és szintén komplex védelmet biztosító termékeket javasoljuk és használjuk.