37 36 39 35 34 38

Rólunk

Szolgáltatások

Technológia

Referenciák

Elérhetőségek


Technológia

Az új, összeillesztő és szabógép legfőbb jellemzői: az összehasonlíthatatlan pontosság és teljesítményképesség, ezáltal egy kompakt építési módot tesz lehetővé. Használata előnyt jelent minden ács és faépítőüzemben, az összeillesztést és leszabást gazdaságosan és ésszerűen végzi, azaz nem roncsolja a faanyagot, valamint időt takaríthatunk vele, mert nem szükséges az üresjárat és a visszafutás. Használata során gyorsul a feldolgozási idő, az építőanyag a munkafolyamat során végig leszorított marad. Továbbá termelés szempontjából is előnyös a végtelenített szalagrendszer használata. Kivitelezését tekintve, egy kompakt gépezettel állunk szemben amely egy igazi jövőbemutató szállítórendszerű szalagtechnikával lett felszerelve. Fake Omega

Alapozás

Az épület alá, - az építészeti terveknek megfelelően elkészített - az alábbi szerkezeti kialakítású sávalap és járóréteg megépítését javasoljuk:


Igen fontos a megfelelő vízszigetelés - 4 mm vastag bitumenes nehézlemez -, valamint az ez fölé kerülő hőszigetelés - 6 cm vastag lépésálló nikecell - melyek hosszútávon biztosítják a nedvességmentes meleg padlózatot.