37 34 39 36 38 35

Despre noi

Servicii

Technologie

Referenţe

Contact


Servicii

Structura pereţilor este constituită din grinzi compacte peste care se aşează un strat termoizolant de 10 (sau privind pretenţiile clientului) cm – vată minerală – peste care un strat anticondens şi un înveliş interior fixat pe distanţiere de lemn care pot fi de exemplu lambriu de grosime de 22 mm şi lăţime de 15 cm, sau orice alt fel de interior montabil – gips-carton, plăci betonip, piatră brută lipită, etc., care fac posibil formarea unor spaţii interioare variate. Conform cerinţelor individuale, putem construi şi case cu structură de cadru, cu înveliş exterior de grosime de 28mm, printre care este aşezată stratul termoizolant de 10 cm, peste care în interior se plasează stratul anticondens şi lambriul de o grosime de 22 mm şi lăţime de 15 cm.

Ferestrele şi uşile alese le montăm în aşa numitul "toc orb", cu prindere cu şuruburi astfel devin independente de mişcările naturale ale clădirii şi de efectele deformaţiei ale acestora. Pe suprafeţele pereţilor exterioare cât şi interioare sistemul de montare este completat cu o acoperire protectoare. Modelul de fereastră preferat are următoarele caracteristici: fără uscare artificială, fără înnădire în lungime, din brad sau molid, în patru straturi, profil lipit, suprafaţa tratată cu vopsea de lazurit, cu traversă originală cioplită, slâp de fereastră cu straturi de 4 – 16 – 4 mm, geam termoizolant de k=1,1 W/m2, cu feronerie de siguranţă auto – gresantă, fereastră cu picurător de aluminiu, după preferinţă cu jaluzele.

An de an încercăm să câştigăm gustul partenerilor şi clienţilor noastre cu modele noi de mobile de grădină. Scopul formelor armonice, a materialelor bine prelucrate, şi a rezistenţei este să asigure un mobilier plăcut şi comfortabil pentru cei care o folosesc. Garniturile sunt făcute din molid şi au o suprafaţă bine prelucrată. Înainte de folosire produsele trebuie tratate cu materiale naturale, care le efectuăm la sediul firmei.

Case din bârne

Casele de locuit se fabrică pe bază de planuri originale, conform cerinţelor clienţilor, din grinzi cu secţiune transversală de 90x143 mm, 110x170 mm, dublu canelate. Efectuăm şi fabricarea de case din grinzi cu secţiune transversală de 140x143 mm dublu canelate, arcuite tip buşteni.
Preluarea de către proprietar se face de sediu în stare pregătită pentru asamblare, şi după preluare transportăm la destinaţie, colegii noştri specializaţi fac toate lucrurile de asamblare.

110 x 170 mm
90 x 143 mm
140 x 143 mm (rönkhatású)