37 38 39 34 36 35

Despre noi

Servicii

Technologie

Referenţe

Contact


Firma s-a înfiinţat în 1996 şi dispune de capital privat integral. Activitatea principală este confecţionarea de case de bârne şi grinzi din lemn de brad, care în scurt timp a câştigat teren pe piaţă internă şi externă datorită prelucrării de calitate şi respectării precise a termenelor-limitate. Comercializarea de cherestea, precum şi transportul produselor sunt activităţi secundare, firma dispune de mijloc de transport propriu. Casele de locuit se produc conform planuri originale, după dorinţa beneficiarului din grinzi dublu canelate. Preluarea de către proprietar se face de sediu în stare pregătită pentru asamblare, şi după preluare transportăm la destinaţie, colegii noştri specializaţi fac toate lucrurile de asamblare.

Munca precisă şi de calitate este un punct de vedere indispensabil pentru firma noastră, astfel, datorită dezvoltărilor permanente, acum lucrăm cu un program modern de proiectare de control al producţiei de origine germană (SEMA).

Producţia caselor este executată cu utilaje CNC de origine germană (SCHIMDLER). Mulţumită profilului larg de utilizare ale acestor utilaje ne asumăm şi producţia acoperişelor cu structuri complicate.

În cele din urmă, firma noastră dipsune de autorizaţia EME (Autorizaţia Validă Naţională Tehnică.), şi totodată dispune şi de certificatul ISO 9001 privind sistemele de management al calităţii.